Over mij


De oprichter van The Square Factory ben ik. Ik ben Tineke, 31 lentes jong, ondernemer én mamma van 3 jonge kids. Ik ben nogal impulsief en snel enthousiast. Een tikkeltje chaotisch en mij maak je niet gek. Of misschien wel maar dat zal jij niet snel zien.
Ik had nooit gedacht de stap te durven zetten. Stoppen met werken als verpleegkundige, focussen op mijzelf en wat ik wil doen. En een eigen bedrijf opstarten. Mijmeren deed ik hier wel over maar gooide het idee altijd weer over m'n schouder. Want wie zit er nu op te wachten. Twijfeldetwijfel...
Ik hou van bakken en ik ben een natuurtalent. Vind ik zelf. De lekkerste dingen komen uit mijn keuken. Ik hou meer van koeken dan van taart. Alhoewel ik taart heel lekker vind hoor. Maar koek, daar neem ik elke keer weer een stukje van. Het liefst wel één waar je stukjes van af moet snijden, want anders zien ze hier thuis dat er zo snel koekjes weg zijn. 
The Square Factory ontstond eigenlijk door jullie. Mensen om mij heen die vroegen of ik voor hen wilde bakken voor feestjes, verjaardagen, de bruiloft van mijn zusje. Ik word daar echt heel blij van, zelfs wel gelukkig.
Maargoed, ik bakte veel en vaak dus het werd teveel om op te eten plus de vriezer zat vol. Ideeën te over. Dus dat kon niet langer doorgaan zo. Daarom besloot ik een webshop te starten. Geen taarten, het moest praktisch zijn om te versturen. Doordat mijn ouders, broers en zussen ver weg wonen, ga je denken. Ik heb doosjes besteld en ben gaan bakken. Pakketjes ingepakt en opgestuurd naar mensen dat ze konden proeven en testen. Het ging verrassend goed, squares bleven heel en vers. Nu heb ik de perfecte maat brievenbusdoosjes. Hierin passen 6 grote squares óf 24 bites. 

Laat het vooral weten wanneer iets opvalt of wanneer je tips of tops hebt. Daar sta ik voor open.  Ik hoop je snel blij te maken met een pakketje op je deurmat. Bestellen is heel makkelijk. Zie ik je snel?

Tot Squares!

X.