Over mij

Ik ben Monica, de bakker van The Square Factory.

Samen met mijn man en zoontje woon ik in het prachtige Zeeland.

Ik ben gek op bakken en ondernemen heb ik ook al aardig onder de knie. Daarom hoefde ik niet lang te twijfelen toen ik las dat The Square Factory zou gaan stoppen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht. En zie hier...The Square Factory stopt niet, want ik ben de nieuwe eigenaar!

De recepten van The Square Factory zijn nog steeds hetzelfde, dus jullie zullen daarin geen verschil proeven. Wie weet kan ik het assortiment uit gaan breiden met nog meer fantastische smaken. Stay tuned!

Hoe het is ontstaan...
The Square Factory ontstond doordat mensen in de omgeving van Tineke (de oprichter, geëmigreerd naar Canada) vroegen of zij voor hen wilde bakken voor feestjes en verjaardagen. Maar er moest een oplossing komen om deze mensen op afstand te laten genieten van haar baksels. En die oplossing kwam!

Ze startte een webshop, bestelde doosjes en is gaan bakken. Geen taarten, het moest praktisch zijn om te versturen. Het werden squares. Pakketjes werden ingepakt en opgestuurd, zodat mensen konden proeven en testen. Het ging verrassend goed. De squares bleven heel en vers. We hebben de perfecte maat brievenbusdoosjes. Hierin passen 6 grote squares of 24 bites. Ook is er de minibox, waarin 9 bites passen in jouw favoriete smaak.

Laat vooral aan mij weten wanneer je iets opvalt of als je tips en/of tops hebt. Daar hou ik van! Ik hoop je snel blij te maken met een heerlijk pakketje op jouw deurmat.

Nu je hier toch bent, bestel je gelijk?

 
Tot Squares!