Het is op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Over mij


Hee hoi,

Ik ben Eline, de eigenaar/bakker van The Square Factory.

Samen met mijn lieve man, ons pas geboren dochtertje Lieke en onze té leuke hond wonen wij op de Veluwe.

Ik ben een zusje van Tineke, de oprichter van The Square Factory. Omdat zij samen met haar gezin naar Canada is geëmigreerd, zocht ze een nieuwe eigenaar van The Square Factory. En die gedachten kon ik niet loslaten. Ik hou net als haar, erg van bakken.

In tegenstelling tot het tikkeltje chaotische in mijn zus ben ik heel erg georganiseerd, ligt in mijn keuken bijna alles recht en weet ik altijd alles te vinden in huis. Dit is trouwens niets negatiefs over haar, want ik vind mijn zus nog steeds de beste bakker die ik ken! Voor mij is zij de meester-bakker!

Ps: de recepten van The Square Factory zijn nog steeds hetzelfde als van Tineke, dus jullie zullen daarin geen verschil proeven. Ook stop ik er minstens net zo veel ‘amore’ in als Tineke, plus nog een beetje van haar erbij.

The Square Factory ontstond door dat mensen in de omgeving van Tineke haar vroegen of zij voor hen wilde bakken voor feestjes, verjaardagen, en ook ik vroeg haar wat lekkers te maken voor onze bruiloft.

Omdat wij als familie allemaal niet bij elkaar in de buurt wonen, moest er een oplossing komen om ons op afstand te laten genieten van Tineke’s baksels. En die oplossing kwam!

Tineke startte een webshop, bestelde doosjes en is gaan bakken. Geen taarten, het moest praktisch zijn om te versturen. Het werden squares. Pakketjes werden ingepakt en opgestuurd zodat mensen konden proeven en testen. Het ging verrassend goed, squares bleven heel en vers. Nu hebben we de perfecte maat brievenbusdoosjes. Hierin passen 6 grote squares of 24 bites. Ook hebben we de minibox waarin 9 bites in jouw favoriete smaak passen.

Laat vooral aan mij weten wanneer iets opvalt, of als je tips of tops hebt. Daar hou ik van. Ik hoop je snel blij te maken met een heerlijk pakketje op jouw deurmat.

Nu je hier toch bent, bestel je gelijk?

 

Tot Squares!