Squarelicious


Wat is een square?
De squares komen oorspronkelijk uit Canada. Daar hebben ze echt hele lekkere squares. Honderden varianten zijn in de omloop en mijn zus, de oprichter van The Square Factory heeft de beste naar Nederland gebracht. Daardoor heb je authenticiteit, omdat de originele Canadese recepten worden gebruikt. Daarnaast bak ik ze 'with love'. 
De Squares zijn uniek omdat wij de eersten zijn die ze naar Nederland brachten en verkopen. Het is ook nog eens super makkelijk. Want jij hoeft de keuken niet in. Dat doe ik graag voor je. Jij kan binnen een paar minuten iets lekkers bestellen. Je hoeft er niet voor thuis te blijven. Het pakketje past namelijk gewoon door je brievenbus. Ze zijn ook super lekker. Dat vind ik zelf natuurlijk en de klanten die je voor zijn gegaan. Lees zelf maar op facebook en in de reviews. Trakteer jezelf en je gasten!
Het laatste belangrijke is dat het super giftable is. Je kan een cadeautje sturen aan iemand voor een verjaardag, als de betere fruitmand óf als bedankje natuurlijk. Schrijf een persoonlijke boodschap tijdens jouw bestelling en ik maak een kaartje bij je bestelling.
Magic happens in the oven! 
Boter, suiker en chocolade zijn toch wel het meest favoriet. Beetje kruimelig langs de randjes en een chewy binnenkant. Smullen!

Praktische informatie: (houdbaar/houdbaarheid)
Squares kan je minimaal een week goed bewaren in een afgesloten bak. Je kan ze ook goed invriezen, verpak ze dan in een plastic zakje/folie. 

X.