Squarelicious

Wat is een square?
De squares komen oorspronkelijk uit Canada. Daar hebben ze onwijs lekkere squares. Honderden varianten zijn in omloop en de oorspronkelijke oprichter van The Square Factory heeft de beste naar Nederland gehaald. Omdat de originele Canadese recepten worden gebruikt, heb je authenticiteit. Daarnaast bak ik ze 'with love'. 
De Squares zijn uniek omdat The Square Factory de eerste is die ze naar Nederland bracht en verkoopt. Het is ook nog eens super makkelijk, want jij hoeft de keuken niet in. Dat doe ik graag voor je. Jij kan binnen een paar minuten iets lekkers bestellen. Je hoeft er niet voor thuis te blijven. Het pakketje past namelijk gewoon door je brievenbus. Ze zijn ook super lekker. Dat vind ik zelf natuurlijk en de klanten die je voor zijn gegaan. Lees zelf maar op Instagram/Facebook en in de reviews. Trakteer jezelf en je gasten!
Het laatste belangrijke; het is ook nog eens super giftable. Je kunt de squares geven als verjaardagscadeau, als de betere fruitmand óf als bedankje natuurlijk. Schrijf een persoonlijke boodschap bij jouw bestelling en ik maak er een kaartje bij!

Magic happens in the oven! 
Boter, suiker en chocolade zijn toch wel het meest favoriet. Beetje kruimelig langs de randjes en een chewy binnenkant. Smullen!

Praktische informatie: (houdbaarheid)
Squares kan je minimaal een week goed bewaren in een afgesloten bak. Je kan ze ook, verpakt in een plastic zakje/folie, goed invriezen.

x.